Imam dva NBA rekorda koje niko nikad neće srušiti

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 21:14

"Imam dva NBA rekorda koje niko nikad neće srušiti"

Rašid Valas je u podkastu "Naklheds" imao nekoliko izuzetno interesantnih priča.

Rašid Valas je bio član čuvene generacije Detroit Pistonsa koja je 2004. godine srušila Lejkerse i postala NBA šampion.

Imali su plan koji je kreirao Leri Braun, znalo se ko šta radi u napadu, znalo se kako se igra odbrana i na to je Rašid Valas posebno ponosan.

Ponosan je najviše na dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA rekorda koje je postavio tokom karijere.

"Srećan sam i ponosan što mogu da kažem da sam postavio dva NBA rekorda koje niko nikad neće srušiti. Prvi je 47 tehničkih grešaka u jednoj sezoni, a drugi je bila naša granitna odbrana u Pistonsima kada smo u devet utakmica protiv najefikasnijih timova lige primali manje od 70 poena. Najluđe od svega je što smo se trudili da to ostvarimo tek u poslednje dve. Prvih šest, sedam utakmica je to došlo samo od sebe, zbog naše sjajne odbrane. Kunem se", ispričao je Rašid Valas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.