Izvor: RTS, 12.Avg.2022, 14:43

I-Es-Pi-En: Jokić ima male šanse da opet bude MVP

Novinari američkog I-Es-Pi-En u tradicionalnom panelu uoči NBA sezone otpisali su mogućnost da srpski košarkaš Nikola Jokić treći put zaredom postane MVP regularnog dela sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.
"Možda je Jokić prethodne dve godine poneo priznanje MVP igrača, ali naš panel ne daje mu mnogo šansi da treći put u nizu to učini. Janis Adetokumbo najbliži je tome da treći put bude najkorisniji igrač lige, ali ima društvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na vrhu u vidu Luke Dončića i Džoela Embida, a iz prikrajka svoju priliku čeka Stef Kari", stoji u obrazloženju novinara.

Samo su trojica košarkaša u istoriji NBA lige osvajala MVP nagradu tri puta zaredom, a to su nedavno preminuli Bil Rasel (1961-1963), Vilt Čemberlejn (1966-1968) i Leri Bird (1984-1986).
Karim Abdul-Džabar šest puta je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, Majkl Džordan i Bil Rasel po pet puta su bili MVP, a Lebron Džejms osvojio je četiri MVP titule u pet godina (2009, 2010, 2012, 2013).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ESPN: Jokić ima male šanse da opet bude MVP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022

Novinari američkog ESPN u tradicionalnom panelu uoči NBA sezone otpisali su mogućnost da srpski košarkaš Nikola Jokić treći put zaredom postane MVP regularnog dela sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta..."Možda je Jokić prethodne dve godine poneo priznanje MVP igrača, ali naš panel ne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.