Hauard među jačima, Nikola ne beži od kontakta

Izvor: B92, 26.Okt.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hauard među jačima, Nikola ne beži od kontakta"

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun rekao je da Nikola Jokić ne odustaje i da se ne plaši kontakta ni protiv najjačih igrača u ligi.

Prethodne noći gledali smo susret između Šarlot Hornetsa i Denver Nagetsa, čiji su centri Dvajt Hauard i Nikola Jokić vodili borbu pod koševima.

Posle meča Melouna su pitali šta misli o tom okršaju i kako se Nikola snašao protiv jednog od najsnažnijih igrača u ligi.

"To je NBA. Dvaj Hauard je jedan od najjačih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača u ligi i ono što volim kod Nikole je što ne odustaje i ne beži od kontakta. To je deo utakmice, ne mislim da je bilo nešto prljavo, obojica su želela da njihove ekipe pobede", rekao je Meloun posle meča.

Hauard je meč završio sa 15 poena i 19 skokova, dok je Jokić imao učinak od 18 poena i 11 skokova.

Kada je reč o meču, Meloun nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa igrala u drugoj četvrtini kada je i izgubila utakmicu.

"Prva deonica je bila i dobra. Ipak, kada su ušli njihovi igrači s klupe sve se promenilo. Imali su više energije od nas. Dobra stvar je da smo se posle druge četvrtine branili, igrali bolje i izborili smo se za šansu. Međutim, utisak je da nismo dovoljno dobri da možemo sebi dozvoliti da ne igramo svih 48 minuta", istakao je Meloun.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.