Embid kažnjen sa 25.000 dolara zbog ružne gestikulacije VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Embid kažnjen sa 25.000 dolara zbog ružne gestikulacije VIDEO

Košarkaš Filadelfija 76ersa Džoel Embid kažnjen je sa 25.000 dolara od strane NBA lige.

Embid je kažnjen zbog ponašanja tokom i nakon meča protiv Atlanta Hoksa, na kojem je postigao 49 poena i doneo pobedu svojoj ekipi.

Kamerunski centar je uhvatio skok u poslednjim sekundama meča i kreno je ka sredini terena da izdribla loptu, pošto je pitanje pobednika bilo rešeno.

Bek Hoksa Kevin Huerter nije delio njegovo mišljenje, pa mu je prišao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leđa i ukrao loptu – a Embid mu je odgovorio srednjim prstom.

"Žao mi je zbog toga što sam uradio na kraju utakmice. Verovatno ste to videli na TV-u i žao mi je (zbog toga). Hvala", kratko je prokomentarisao svoje (ne)delo Embid.

Embid je kaženjen pomenutom cifrom jer mu ovo nije prvi prekršaj ove sezone. Podsetimo, jednom prilikom je i suspendovan na dva meča zbog fizičkog okršaja sa Karl-Entonijem Taunsom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.