Dončić MVP sa 18? Pa konkurencija mu je sr*nje

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dončić MVP sa 18? Pa konkurencija mu je sr*nje"

Legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli komentarisao je neverovatne uspehe slovenačkog beka Luke Dončića u susret NBA draftu, na kojem se očekuje da će dosadašnji bek Real Madrida biti izabran u "lutriji."

Dončić je sa Realom okončao fantastičnu sezonu titulom u Endesa ligi, pošto je "kraljevski klub" bio bolji od Baskonije, a na Fajnal foru Evrolige u Beogradu Madriđani su do titule došli pobedivši >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Fenerbahče u finalu.

Nekadašnji krilni centar Filadelfija Seventisiksersa, Finiks Sansa i Hjuston Rokitsa nije ubeđen u veliki potencijal Slovenca, iako generalni menadžeri, skauti i treneri širom NBA imaju samo reči hvale za talentovanog Dončića.

Barkli je gostujući u podkastu nekadašnjeg centra Sakramento Kingsa Skota Polarda izjavio da ne veruje "stranoj konkurenciji."

"Ne verujem baš njegovim rivalima. Nemam ništa protiv stranih igrača, ali ako je neko sa 18 godina MVP, onda moram da zaključim da je ta konkurencija sr*nje. Niko sa 18 godina ne bi smeo da dominira nad odraslim muškarcima. Nije me briga koliko ti odrasli muškarci mogu da budu loši", rekao je jedan od najpoznatijih "brbljivaca" u istoriji NBA.

Charles Barkley on Luka Doncic:

"At 18 years old he was the MVP. Well, that tells me he was playing against shi**y competition"

https://t.co/81DsRDAIDC

"Ako pogledate istoriju NBA videćete da je postojao samo jedan 18-godišnjak za kojeg su svi znali da je 'prava stvar.' To je bio Lebron Džejms. Zaboravlja se da se u prvoj sezoni i Kobi Brajant mučio. Kevin Garnet se mučio prvih nekoliko sezona. To što je Dončić dominirao ne znači da bih ga uzeo sa prvog ili drugog mesta drafta", zaključio je jedan od najboljih skakača u NBA istoriji.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Ma kakav Dončić, igrao je protiv gov.... od igrača"!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018

Ne bi on bio "Lajavac" da se ne oglasi. Ovo su njegovi razlozi zbog kojih je ismejao kvalitet Slovenca....Pred večerašnji draft gde će oči Evrope biti uprte u Luku Dončića, oglasio se Čarls Barkli...On je doveo u pitanje kvalitet Slovenca za koga tvrde da će biti treći na draftu....."Ne verujem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.