Dok Rivers u suzama zbog Brajanta: Kako da kažem momcima da igraju? VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok Rivers u suzama zbog Brajanta: Kako da kažem momcima da igraju? VIDEO

Cela NBA liga je teško podnela pogibiju Kobija Brajanta, a posebno je emotivno skrhan trener Los Anđeles Klipers Dok Rivers.

Rivers nikad nije trenirao Brajanta, štaviše, bili su veliki rivali krajem prošle decenije kada je Kobi predvodio Los Anđeles Lejkerse na parketu, a Rivers sa klupe najvećeg rivala Boston Seltikse.

Rivers je u suzama prokomentarisao američkim medijima pogibiju Brajanta istakavši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da "smo danas svi Lejkersi".

"Imao je DNK kakav imaju samo retki sportisti poput Tajgera Vudsa i Majkla Džordana. Počeo sam bolje da ga upoznajem otkako se penzionisao. Teško mi je. Moram da idem da pričam sa timom i da im kažem da igraju, a ja to ne mogu", zajecao je Rivers.

Koliko je Rivers poštovao Brajanta kao igrača videli smo u šestoj utakmici finala 2008. godine. Seltiksi su vodili 42 razlike, ali Rivers nije želeo da izvede iz igre svoje najbolje igrače.



"Pogledao sam tim Lejkersa i video Kobija na parketu. Rekao sam da ću izvesti moje momke kada Fil povuče njega sa parketa. Tim Tibodo mi je rekao da smo sigurni, ali ja sam uzvratio da nismo dok je taj momak na parketu. Bio sam mrtav ozbiljan. Očigledno sam izgubio razum jer je bilo 42 razlike. Ali on ti utera strah u kosti. Može da uđe u seriju trojki. Očigledno nisam bio dobar u matematici, pa sam brinuo zbog njega. Tada ga je Fil konačno zamenio i bili smo sigurni",
rekao je svojevremeno RIvers.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKI KOBIJEV RIVAL JECAO! Čuveni trener u suzama: Kako da kažem momcima da igraju? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020

Cela NBA liga je teško podnela pogibiju Kobija Brajanta, a posebno je emotivno skrhan trener LA Klipersa Dok Rivers...Rivers nikad nije trenirao Brajanta, štaviše, bili su veliki rivali krajem prošle decenije kada je Kobi predvodio Los Anđeles Lejkerse na parketu, a Rivers sa klupe najvećeg rivala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.