Dogovor na pomolu, blizu je kraj lok-auta

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor na pomolu, blizu je kraj lok-auta

Pregovori o novom kolektivnom ugovoru, prema procenama stručnjaka, bliže se kraju, sve je izvesniji dogovor i prekid lok-auta koji traje 119 dana. Možda će biti objavljena tokom vikenda vest o dogovoru NBA zvaničnika, vlasnika klubova i Unije igrača.

Dejvid Štern, NBA komesar, nije sakrivao osmehe na konferenciji za medije, ali  nije želeo da govori o detaljima pregovora (23 časa u minula dva dana). Ipak, najavio je da su veoma blizu rešavanja problema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Nema nikakvih garancija, ali mislim da se krećemo u dobrom smeru. Napravljen je očigledan pomak, biće vremena za priču o detaljima – zaključio je Štern.

Bili Hanter, visoki zvaničnik Unije, samo je potvrdio približavanje stavova.
– Sada je na NBA čelnicima i gazdama klubova da potvrde dogovor. Uskoro ćemo videti da li to žele – istakao je Hanter.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.