Denver zabrinut zbog Jokićevog nastupa za Srbiju

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 19:05

Denver zabrinut zbog Jokićevog nastupa za Srbiju

Eliminacijom Denver Nagetsa iz plej-ofa NBA lige otvorila se mogućnost da Nikola Jokić zaigra za Srbiju na olimpijskom kvalifikacionom turniru.

Naravno, posle toga i na samim Igrama u Tokiju, što u Koloradu navodno podržavaju, ali su izrazili zabrinutost zbog njegovog fizičkog stanja posle naporne sezone.

Jokić je od avgusta 2020. do pre neko veče odigrao 109 od 109 mogućih utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Uspeo je da se izbori za MVP priznanje, delom i zbog činjenice da je igrao sve mečeve, ali to je ono što brine sve u Denveru.

"Nagetsi podržavaju odluku Nikole Jokića koja se tiče Olimpijskih igara, kakva god ona bila, ali ispoljavaju opravdane brige za njegov odmor i oporavak ovog leta“, navodi Majk Singer, američki novinar koji prati Denver.

Jokić je nastupao za Srbiju na prošlim Olimpijskim igrama u RIo de Žaneiru kada su "orlovi" osvojili srebro.

Pre dve godine na Mundobasketu u Kini je takođe bio član nacionalnog tima, kada je Srbija bila peta, uz pobedu nad selekcijom SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOĆE LI MVP JOKIĆ IGRATI ZA SRBIJU: U Denveru zabrinuti imaju poruku za Nikolu!

Izvor: Kurir, 15.Jun.2021

Nikola Jokić je odigrao sezonu iz snova, postao najkorsniji košarkaš NBA lige, a tek što je sa Denverom posle čišćenja Finiksa 4:0 završio sezonu, počele se spekulacije da li će igrati za Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji se održava u Beogradu?

Nastavak na Kurir...

ALARM U REPREZENTACIJI: Denver zabrinut zbog Jokićevog nastupa za Srbiju!

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2021

Nakon ispadanja Denvera iz plej ofa otvorila se mogućnost da Jokić nastupa za reprezentaciju na kvalifikacionom turniru. Tim iz Kolorada podržava da Nikola nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali su veoma zabrinutu zbog njegovog fizičkog stanja. Jokić je od avgusta 2020. odigrao 109 od mogućih...

Nastavak na HotSport.rs...

Jokić potvrdio: Ne igra za reprezentaciju

Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2021, 10:26

Centar Denver Nagetsa i MVP NBA Nikola Jokić neće nastupiti za reprezentaciju Srbije ovog leta, potvrdio je košarkaš za Tanjug.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.