Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2023, 07:42

Denver ponovo moćan u Majamiju, Jokić na pobedu do titule

Denver Nagetsi su dobili i drugi vezani meč protiv Majami Hita u gostima u velikom NBA finalu 108:95 i stigli su na pobedu od prve titule u istoriji franšize, jer sada u seriji vode 3:1. Nikola Jokić, prva zvezda tima meč je okončao sa 23 poena, 12 skokova, četiri asistencije, tri blokade i dve ukradene lopte za 37 minuta na parketu. Peti meč u kojem Nagetsi mogu da stignu do prstena igra se u noći između ponedeljka i utorka u 2.30 po srpskom vremenu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić klasa za sebe, prvi u istoriji sa 500-250-150

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2023

Denver Nagetse pobeda deli od prve titule u istoriji franšize u NBA ligi, a prva zvezda tima Nikola Jokić nastavlja da pomera granice najjače košarkaške lige na svetu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.