DŽEJMS: Odigrali smo najefikasniju utakmicu u seriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 11:33

DŽEJMS: Odigrali smo najefikasniju utakmicu u seriji

Lejkersi u finalu Zapada igraju protiv Denvera.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms izjavio je nakon plasmana u finale Zapadne konferencije da je njegov tim odigrao najefikasniju utakmicu u seriji i da su igru koncipirali na odbrani, prenosi NBA TV. Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas pobedili ekipu Golden Stejta 122:101 u šestoj utakmici polufinalne serije.

 - Veliko poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Golden Stejt. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri - istakao je Džejms.

Dodaje da njegov tim vrlo dobro poznaje protivnika u finalu konferencije.

 - S razlogom su bili prvi u zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima, šta Nikola Jokić donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači. Sutra ćemo malo da budemo s porodicama i da ne mislimo o košarci, a onda ćemo opet biti potpuno usredsređen - zaključio je Džejms.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KER: Ovo nije šampionski tim, da jeste nastavili bismo takmičenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023

Los Anđeles Lejkersi eliminisali Golden Stejt u plej-ofu...Trener košarkaša Golden Stejta Stiv Ker izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima da njegov tim nije šampionski ali da ima potencijal, prenosi NBA TV...Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.