Boston na Braunov pogon nastavio niz pobeda VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 09:26

Boston na Braunov pogon nastavio niz pobeda VIDEO

Derbi utakmica NBA lige u noći između subote i nedelje sue igra o Medison Skver Gardenu, gde je Boston uspeo da slavi protiv Njujork Niksa.

Seltiksi su bili bolji u najvećoj dvorani u SAD rezultatom 116:112.

Nije svoje veče imao najbolji igrač Bostona Džejson Tejtum koji je utakmicu završio sa 19 poena, ali je zato blistao Džejlen Braunkoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je imao 30 poena.

Sem njih dvojice Kristaps Porzingis je ubacio 22 poena uz po četiri skokoa i asistencije. Dvocifreni su još bili Vajt (13p), Holidej (12p), Horford (10p).

Nisu Niksima vredeli ni 34 poena Džejlena Bransona koji je bio na pragu dabl-dabla sa devet asistencija i time je još jednom pokazao da je trenutno jedan od najboljih igrača na poziciji jedan u NBA ligi.

Nije imao još neko u domaćem timu da isprati Bransona, pa je posle Amerikanca najviše poena postigao Džoš Hart koji je utakmicu završio sa 16 poena, i Hart je flertovao sa dabl-dabl učinkom jer je imao osam skokova, a Donte Divićenco je dobro iskoristio to što je bio starter na ovom meču, pa je i on bio dvocifren. Utakmicu je okonča sa 12 poena.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je utakmicu završio sa osam poena posle nešto više od 18 minuta koliko je proveo na terenu.

Boston je tako nastavio svoju seriju pobeda, dok je Njujork posle pobede nad Filadelfijom nastavio se porazima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.