Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 18:21

Bogdanović: Ne mogu da podržim Trinkijerija, ali ga razumem

“Doći će neki drugi trener i to je to“, kaže as Sakramenta i ljubimac Partizanovih navijača

Inicijativa samog Bogdana Bogdanovića. Da se iskoristi vreme dok se još čeka nastavak NBA lige, koji je i dalje pod velikim znakom pitanja. Video konferencija sa probranim novinarima domaćih redakcija. O svemu i svačemu u nešto opuštenijem tonu. I NBA ligi i Sakramentu prvo, pa o reprezentaciji Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlasku Igora Kokoškova u Fenerbahče, ali naravno i o – njegovom Partizanu. Odatle ćemo i početi jer baš su se u tom delu razgovora sakrile i najemotivnije Bogdanovićeve izjave.

Počevši pre svega od prekida sezone i rastanka sa trenerom Andreom Trinkijerijem, koji je obavio veliki posao i onda razočarao navijače odlaskom iz Beograda.

Ne verujem da je Partizan mogao mnogo da se pita oko kraja sezone, verovatno je ’milion’ razloga uticalo na takvu odluku. Ostaje žal, jer momci su dobro igrali, a na kraju su ostali, ne mora čak ni trofej da bude, ali neka nagrada za sve ono što si radio cele sezone. Nije to lako, priča se stalno o parama, o promenjenim trenerima, najmanje se priča o njihovom trudu, a najlepša satisfakcija je kad ostvariš cilj za koji si cele sezone radio... A sad nisu mogli da završe posao“, rekao je Bogdanović u razgovoru s nekolicinom srpskih novinara.

Kad već pomenu trenera...

Iz ljubavi prema Partizanu ne mogu da podržim takvu odluku Trinkijerija, ali moram i da ga razumem. Otišao je u evroligaški tim, u Bajern, verovatno je dobio i veći novac. Većina stranaca bi uradila isto tako, a možda i neko sa našeg prostora. Teško je to, i on na kraju gleda neku svoju karijeru. Ponavljam, ne mogu da ga podržim, ali razumem ga, to je posao na kraju. Doći će neki novi trener i to je to, borićemo se dalje“, rekao je Bogdanović.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Iz ljubavi prema Partizanu ne podržavam Trinkijerija, ali ga razumem"

Izvor: B92, 06.Jul.2020

Bogdan Bogdanović je, čekajući nastavak NBA sezone, organizovao niz video-razgovora...Najpre sa novim selektorom reprezentacije Igorom Kokoškovom, potom Željkom Obradovićem, a sada i sa nekoliko srpskih novinara...U razgovoru u kom se dotakao različitih tema, jedna od njih bio je i Partizan, odnosno,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.