Bobi bez minuta, pobede Bruklina i Lejkersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi bez minuta, pobede Bruklina i Lejkersa

Košarkaši Bruklina, Orlanda, Los Anđeles Lejkersa i Indijane ostvarili su pobede prethodne noći u NBA ligi.

Najzanimljiviji meč odigran je u Detroitu, za koji nije nastpio srpski reprezentativac Boban Marjanović, jer je odlučen u poslednjoj sekundi košem Spensera Dinvidija za trijumf gostiju 101:100.

Samo četiri sekunde ranije Andre Dramond je doneo prednost Detroitu, ali ona nije dugo trajala.

Junak Dinvidi sa 22 poena bio je najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na utakmici, jedan manje ubacii je njegov saigrač Rondaj Holis-Džeferson, dok je kod Pistonsa najbolji bio Tobajas Heris sa 20.

Ubedljiv trijumf ostvarili su Lejkersi nad Njujorkom 127:107 uz 29 poena Džordana Klarksona i 27 Džuijusa Rendla, Orlando je slavio u Bostonu 103:95 uprkos 40 pgodaka Kajla Irvinga, a na gostovanju je i Indijana iznenadila San Antonio 94:86.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Marjanović bez minuta, pobjede Orlanda i Lejkersa

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018

Košarkaši Bruklina, Orlanda, Los Anđeles Lejkersa i Indijane ostvarili su pobede prethodne noći u NBA ligi...Najzanimljiviji meč odigran je u Detroitu, za koji nije nastupio srpski reprezentativac Boban Marjanović, jer je odlučen u posljednjoj sekundi košem Spensera Dinvidija za trijumf gostiju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.