Bobi Marjanović - Kad se najlepši san pretvori u javu...

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Marjanović - Kad se najlepši san pretvori u javu...

Srpski centar Boban Marjanović ostavio je odličan utisak u pripremnim mečevima pred svoj zvanični debi u NBA ligi, a ono što ga posebno raduje jeste činjenica da je izvanredno prihvaćen u ekipi San Antonija.

Kako je odmicala predsezona, Boban Marjanović je sve bolje koristio ukazanu minutažu, a protiv Hjustona je bio zaista sjajan sa 10 poena i šest skokova za 12 minuta provedenih u igri.

Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezona NBA lige je na pragu, a pred njen početak, Marjanović u intervjuu za ''Blic'' otkriva da već živi svoj najlepši košarkaški san.

Sjajno je prihvaćen i od strane trenera i igrača, ali i od navijača.

''Bukvalno mi je svaki utisak najjači. Svaki dan mi se dogodi nešto upečatljivo. Kad god se čujem sa suprugom Milicom imam o čemu da pričam. Izdvojio bih ipak neverovatne međuljudske odnose.

Od odnosa među nama igračima, preko trenerskih saveta do glavnih čelnika u klubu, to nigde nisam video. Kao da smo svi jednaki, nema nikakvog isticanja, prava porodična atmosfera''
, objašnjava Marjanović.

I njegov nadimak ''Bobinator'' je mnogima u San Antoniju već dobro poznat, što Marjanovića posebno raduje.

''Uglavnom me zovu Bobi ili Boban, u javnosti su prihvatili 'Bobinator' i to je dobro'', uz osmeh ističe Marjanović.

Iako je daleko od Srbije, pomno prati i rezultate Crvene zvezde u novoj sezoni. Zna i za povredu Luke Mitrovića, sa kojim je već razgovarao ovih dana.

''Čuo sam se sa Mitrovićem, izdržaće on sve i postaće veliki igrač, kao što je već veliki čovek'', ističe Marjanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.