Bjelica ponovo u Evropi? Poznato i gde!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica ponovo u Evropi? Poznato i gde!

Izgleda da se srpski reprezentativac vraća na "Stari kontinent".

Nemanja Bjelica je minule dve sezone proveo u NBA ligi, kao član Minesota Timbervulvsa.

U najjaču ligu na svetu je otišao kao MVP Evrolige, nije ipak uspeo da se nametne u Mineapolisu, pa je ovog leta ostao bez kluba.

Bilo je priče da je dogovorio saradnju sa Filadelfija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 76ersima, ali danas su se pojavile informacije da od toga neće biti ništa i da bi reprezentativac Srbije mogao da se vrati u Evropu.

Bjelica je na "Starom kontinentu" nosio dresove Crvene zvezde, Baskonije i Fenerbahčea, a sada bi karijeru mogao da nastavi u redovima moskovskog CSKA.

Naime, jedan od izvršnih direktora Evrolige je u izjavi za italijanski portal "Sportando" rekao da samo "Armejci" imaju mogućnost da potpišu Bjelicu od svih ekipa koje će naredne sezone igrati u Evroligi.

Tako bi bez sumnje srpski košarkaš dobio priliku da se domogne i titule u elitnom takmičenju, u kojem je svojevremeno bio MVP, dok je nosio dres Fenera.

Where Nemanja Bjelica could sign in Europe?

"Only CSKA Moscow can sign him in Euroleague" an EL executive told Sportando

— Sportando (@Sportando) 17. јул 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica odabrao Evropu - U igri SAMO dve opcije?

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 09:38

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica karijeru će nastaviti u Evropi ali se postavlja pitanje ko od evroligaša može da priušti igrača NBA kalibra...U utorak popodne stigla je potvrda informacije da je Nemanja Bjelica odbio ponudu Filadelfije jer želi da karijeru nastavi u Evropi...Srpski internacionalac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.