Baksi utišali Sakramento, Juta bolja od Niksa

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baksi utišali Sakramento, Juta bolja od Niksa

U poslednjim mečevima u noći između srede i četvrtka u NBA, Milvoki je bio ubedljiv na gostovanju Sakramentu dok je Juta savladala Njujork Nikse.

Beast Mode. #OwnTheFuturepic.twitter.com/EJpuX2fLob

Milvoki je kao gost savladao Sakramento 116:98.

Nakon izjednačene prve četvrtine, Milvoki je "eksplodirao" u drugoj u kojoj je ubacio 44 poena i tako došao do +19 što je bilo sasvim dovoljno da meč rutinski privedu kraju i stignu do 35 pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u sezoni.

Giannis draws the defense to the baseline, and K-Midd opens up for a #OwnTheFuturepic.twitter.com/YanhJnuRAm

Janis Adetokumbo je fenomenalnom partijom predvodio Bakse do trijumfa. Postigao je 32 poena i uz to, za dabl-dabl, dodao 13 skokova, ali i šest asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Greg Monro postigao je 15 poena, a Mirza Teletović je dodao 13, uz četiri skoka i dve asistencije.

Badi Hild je bio najbolji u Sakramentu sa 21 poenom.

Veliku borbu vodili su Juta i Njujork Niksi, a na kraju su se radovali Džezeri - 108:101.

JAZZ WIN!!!#NYKatUTApic.twitter.com/EbW2EHKfdI

Juta je nakon veoma izjednačenog meča do pobede došla zahvaljujući odličnoj poslednjoj četvrtini i tako zabeležila 43. pobedu sezone.

Rudi Gobert je u ovu pobedu ugradio 35 poena i 13 skokova. Pratio ga je Gordon Hejvord sa 19 poena i osam skokova, 15 je postigao Džordž Hil.

U timu Niksa, Kristaps Porzingis postigao je 24 poena uz sedam asistencija. Derik Rouz dodao je 17, a Karmelo Entoni poen manje.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.