BIVŠA NBA ZVEZDA IZAZVALA TEODOSIĆA: Želim sa Milošem 1 na 1

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 16:41

BIVŠA NBA ZVEZDA IZAZVALA TEODOSIĆA: Želim sa Milošem 1 na 1

Nije ti to baš pametno.

Američki plejmejker Taj Loson (33) izazvao je srpskog košarkaša Miloša Teodosića na basket 1 na 1. Nekadašnji član Denver Nagetsa  je gostovao u emisiji "Eurohoops-a" i govorio je o raznim temama.

Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da pobede Brest kao gosti (dvojka je 1,25, 2&3+ 1,42) i da se nadaju da Lil neće pobediti Anže u isto vreme… Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ.

- Razmišljam još šta ću uraditi dalje. Da li želim da ostanem u Evropi, odem u Kinu, odem u Dubai ili u NBA. Imam mnogo opcija i uskoro ću doneti odluku - rekao je Taj Loson.

Kada su ga pitali sa kim bi voleo da igra 1 na 1, rekao je sa Teodosićem.

- Miloš. Njega izazivam na 1 na 1 - istakao je Loson.

Taju Losonu se predviđala blistava budućnost, ali problemi za alkoholom i lakim drogama koštali su ga mnogo veće karijere.

Iskusni plejmejker je nastupao u Denver Nagetsima, Hjustonu, Indijani i Sakramentu pre nego što je započeo svoju odiseju u Kini.

Losonu se predviđala blistava budućnost, ali problemi za alkoholom i lakim drogama koštali su ga mnogo veće karijere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAJOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Neće da ide na OLIMPIJSKE igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021

Konačna odluka...Srpski teniser Dušan Lajović (30) saopštio je pre početka učešća na ATP turniru u Beogradu da definitivno neće ići u Japan na Olimpijske igre...Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.