Atlanta bolja od Orlanda, 14 poena Bogdanovića (VIDEO)

Izvor: Beta, 21.Apr.2021, 08:36

Atlanta bolja od Orlanda, 14 poena Bogdanovića (VIDEO)

Košarkaši Atlante pobedili su noćas na svom terenu ekipu Orlanda sa 112:96 i tako upisali peti trijumf u poslednjih šest utakmica u NBA ligi.Atlnatu su do pobede vodili Tre Jang sa 25 i Lu Vilijams sa 22 poena, dok je srpski košarkaš Bogdan Boganović za 31 minut na terenu upisao 14 poena, četiri skoka i dve asistencije.U redovima Orlanda, koji je poražen i deveti put u poslednjih deset utakmica, najbolji su bili Vendel Karter i Kol Entoni sa po 17 postignutih poena.Košarkaši Bruklina slavili su u gostima protiv Nju Orleansa sa 134:129, predvodjeni Kajrijem Irvingom koji je ubacio 32 poena.Džo Heris je dodao 24, Lendri Šamet 18, a Blejk Grifin 16 poena za pobednički tim, dok je na drugoj strani najefikasniji bio Zajon Vilijamson sa 33 poena.Njujork je upisao sedmu uzastopnu pobedu pošto je bio bolji od Šarlota sa 109:97, Pol Džordž je ubacio 33 poena u pobedi Los Andjeles Klipersa protiv Portlanda sa 113:112, dok je Minesota slavila protiv Sakramenta sa 134:120, predvodjena Karlom Entonijem Taunosm koji je upisao 25 poena i čak 18 skokova.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGDANOVIĆ I EKIPA PONOVO SLAVILI: Bruklin bolji od Pelikansa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2021

Velika borba na svim terenima NBA lige! Atlanta Hoksi su ugostili Orlando. Domaćin je u poslednjih šest mečeva upisao pet trijumfa. Utakmica je završena rezultatom 112:96. Atlanta je bila bolji rival od samog starta utakmice, a gosti su u svoju korist rešili samo treću deonicu. Najefikasniji igrač...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.