ABALIGAŠKI DERBI ZAPALIO TVITER: NBA pojačanja za Zvezdu i Budućnost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 14:23

ABALIGAŠKI DERBI ZAPALIO TVITER: NBA pojačanja za Zvezdu i Budućnost! (FOTO)

Odjeknulo.

Sezona u ABA ligi prekinuta je zbog pandemije korona virusa, a takmičenje na Jadranu organizovalo je "duel" Crvene zvezde i Budućnosti na Tviteru. Naime, u okršaju "dva na dva", Podgoričane predstavljaju Nikola Ivanović i Nikola Vučević, dok su u crveno-belom Markus Vilijams i Boban Marjanović.

Navijači crnogorskog šampiona imaju priliku da podrže svoj tim "retvitujući" objavu, dok zvezdaši imaju zadatak da je "lajkuju". Kako to izgleda možete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogledati na fotografiji.

It's time for another #ABALiga 2-on-2 clash.

Whoever gets more RT/LIKE will win the match!

RT = @KKBuducnostVOLI (Nikola Ivanović & @NikolaVucevic)

LIKE = @kkcrvenazvezda (@_MWill & @BobanMarjanovic) pic.twitter.com/DGfLKNEUwU

— ABA Liga (@ABA_League) May 10, 2020

Podsetimo, prekid regionalnog takmičenja desio se kolo pre kraja regularnog dela, a lider je Partizan sa pobedom više od Budućnosti, dok je branilac titule trećeplasiran na tabeli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko, navijačica Napolija
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.