Zaharova zagrmela: Suludo! Obojica su ludi...

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 21:24

Zaharova zagrmela: Suludo! Obojica su ludi...

Moskva -- Opaske američkog ministra odbrane Lojda Ostina o direktnom vojnom sukobu između Rusije i NATO u slučaju poraza Ukrajine su sulude.

To je izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Da li je ovo otvorena pretnja Rusiji ili pokušaj da se izmisli izgovor za ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. Obojica su ludi. Međutim, svako može da vidi ko je agresor - to je Vašington", napisala je Zaharova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svom Telegram kanalu, preneo je TASS.

Ranije je američki ministar odbrane Lojd Ostin rekao tokom saslušanja u Komitetu za oružane snage Predstavničkog doma posvećenom njegovoj hospitalizaciji u januaru, da bi Rusija i NATO, ukoliko padne Ukrajina, mogli doći u direktan vojni sukob.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"DA LI JE OVO OTVORENA PRETNJA?" Zaharova reagovala na izjavu šefa Pentagona o mogućem sukobu između Rusije i NATO: To je suludo!

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Opaske američkog ministra odbrane Lojda Ostina o direktnom vojnom sukobu između Rusije i NATO u slučaju poraza Ukrajine su sulude, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.