Vujanović pozvao opoziciju da se vrati u parlament

Izvor: Blic, 07.Jun.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović pozvao opoziciju da se vrati u parlament

Članstvo Crne Gore u NATO novi je podsticaj za komunikaciju između vlasti i opozicije, ocenio je crnogorski predsednik Filip Vujanović i pozvao opoziciju da se vrati u parlament.

Govoreći o tome da li postoji mogućnost da se ostvari pomirenje između opozicije i vlasti, i da li je vreme za kompromis i uspostavljanje redovnog rada u parlamentu, Vujanović je rekao novinarima u Briselu da misli da je članstvo u Alijansi novi podsticaj za komunikaciju.

- Spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo da uradimo sve da pokažemo da je to najbolji način da imamo adekvatan nivo političkog života - istakao je Vujanović.

On očekuje da će opozicija prihvatiti "novu poziciju".

- Pozivam ih da dođu u parlament i da budemo zajedno u ostvarivanjima svih uspjeha Crne Gore - poručio je Vujanović.

Crnogorska opozicija bojkotuje rad Skupštine Crne Gore od parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, kada su Demokratski front i njegovi lideri optuženi da su na taj dan spremali državni udar.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.