Izvor: RTS, 17.Avg.2022, 12:48

Vučić sa ministrima i saradnicima o snabdevanju energentima

Predsednik Aleksandar Vučić je danas, pre odlaska u Brisel povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine i razgovora sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom, imao niz sastanaka sa ministrima i saradnicima o obezbeđivanju sigurnog snabdevanja zemlje energentima.
Aleksandar Vučić je na Instagram profilu buducnostsrbijeav objavio da se jutros sastao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, sa kojim je razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o upućivanju pisama svetskim liderima povodom snabdevanja Srbije nedostajućim energentima.

Usledio je zatim sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i delom tima iz oblasti energetike, povodom snabdevanja tokom jeseni i zime.
"Sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i šefom kabineta Ivicom Kojićem - zadaci za svu trojicu za naredna tri dana", napisao je Vučić, uz video snimak.
Takođe, predsednik Srbije, jutros je razgovarao i sa ambasadorkom Kine Čen Bo.
Nakon tih sastanaka, predsednik je otputovao za Brisel, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine i razgovora sa Jensom Stoltenbergom.
"Poletanje za Brisel i razgovor sa šefom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem", napisao je Vučić.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.