Umesto zimskih uniformi kupite udžbenike iz istorije

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Umesto zimskih uniformi kupite udžbenike iz istorije"

Stalna misija Rusije pri NATO-u preporučila je Severnoatlantskom savezu da umesto zimskih uniformi kupi udžbenike iz istorije.

"Ovo je očigledno potrebno da bi se dokazalo čisto odbrambeno vojno planiranje NATO-a. Možda je bolje da kupe knjige iz istorije, na primer o Staljingradu?", navodi se na zvaničnom nalogu ruskog predstavništva na Tviteru.

Ranije je objavljeno da će NATO kupiti 78 hiljada kompleta zimskih maskirnih uniformi, kao i uniforme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za operacije na -40 stepeni Celzijusa.

Komandant Severne flote Rusije admiral Nikolaj Jevmenov smatra da će vojno prisustvo NATO-a na Arktiku rasti, a da će se samim tim povećati i rizik od sukoba u regionu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moskva prepoučila NATO-u da kupi udžbenike iz istorije o Staljingradu umesto zimskih uniformi

Izvor: Vostok.rs, 22.Okt.2019

Stalna misija Rusije pri NATO-u preporučila je savezu da umesto zimskih uniformi kupi udžbenike iz istorije. Ranije je objavljeno da će NATO kupiti 78 hiljada kompleta zimskih maskirnih uniformi, kao i uniforme za izvođenje operacija na -40°C. NATO nije precizirao gde bi se mogle dogoditi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.