Stoltenberg stigao u posetu Severnoj Makedoniji

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoltenberg stigao u posetu Severnoj Makedoniji

Skoplje -- Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sleteo je večeras na Međunarodni aerodrom u Skoplju.

Uskoro se očekuje da stignu i ambasadori zemalja-članica NATO, koji će boraviti u dvodnevnoj poseti Severne Makedonije.

Visoka vladina delegacija je dočekala Stoltenberga, koji je doputovao iz Albanije, i uputili su se u makedonsko Sobranje gde je organizovan svečani prijem, prenosi portal Plusinfo.

Sutra ispred platoa makedonske vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti održan zvanični doček generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu sa najvišim državnim i vojnim počastima.

On će imati "tet-a-tet" susret sa premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevim, nakon ćega će biti održan sastanak Severnoatlantskog saveta sa Komitetom za integraciju Severne Makedonije u NATO.

Stoltenberg će se sastati i sa predsednikom države Stevom Pendarovskim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STOLTENBREG STIGAO U SKOPLjE, PRE TOGA SA METOM: NATO garant integriteta KiM

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2019

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sleteo je večeras na Međunarodni aerodrom u Skoplju, a uskoro se očekuje da stignu i ambasadori zemalja-članica NATO Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sleteo je večeras na Međunarodni aerodrom u Skoplju, a uskoro se očekuje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.