Stižu: Hrvatska vojska poslata na KiM

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 21:30

Stižu: Hrvatska vojska poslata na KiM

Druga vazduhoplovna jedinica 40. hrvatskog kontigenta poslata je na KiM u okviru Nato misije Kfor, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Hrvatske.

Zapovednik vazduhoplovne jedinice Elvis Mišić, kome je ovo šesti put na Kosovu u okviru misije Kfora, rekao je uoči odlaska da su pripadnici vazduhoplovne jedinice dobro pripremljeni i spremni odraditi sve zadatke, te da će svojim delovanjem profesionalno i časno predstavljati Hrvatsku vojsku i zemlju.

Temeljni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadatak hrvatskog kontingenta u okviru mirovne misije Kfora, koji je razmešten na području aerodroma Slatina u Prištini, je prevoz snaga Kfora, tereta i bitnih osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvatska vojska poslata na Kosovo i Metohiju

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2024

​ZAGREB - Druga vazduhoplovna jedinica 40. hrvatskog kontigenta poslata je na Kosovo i Metohiju u okviru NATO misije Kfor, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Hrvatske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.