Šta će biti kada se Rusi na nekom frontu sretnu sa Crnogorcima?

Izvor: 011vodič.com, 04.Jul.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti kada se Rusi na nekom frontu sretnu sa Crnogorcima?

Šta će biti ako se kakvim slučajem Rusi na nekom frontu sretnu sa Crnogorcima?
„Nas i Rusa dvesta miliona i dva vagona, Rusa dvesta miliona, a nas dva vagona“, šalili su se sami Crnogorci u sovjetska vremena. Sebe su smatrali našima, a mi u to nismo sumnjali. Čak su neki ruski carevi govorili da Rusi imaju neobično vernog saveznika – Crnu Goru.
A sad, dva vagona su donela odluku da se pripoje NATO. Tvrdoglavo planinsko slovensko pleme ustalo je protiv Turaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << okupivši se u svojim sinjim brdima (ona su bukvalno siva, bio sam tamo 1992. godine), dok je duhovna vlast vladika iz porodice Njegoša vodila ove planinske vitezove.
Monah dvometraš Petar Njegoš prisustvovao je na Puškinovoj sahrani, a stari glavni grad Crne Gore Cetinje ponosio se sa izloženim mračnim, trulim turskim glavama… Sećam se ponekih informacija o njima…
Tokom 20. veka već posle Tita, Crnogorci su se predstavili kao talentovani biznismeni jer su direktori i predsednici opština grada Beograda obavezno bili Crnogorci… Najmanje polovina predsednika opština u gradu Beogradu su Crnogorci.
I evo sada svoje vagone kače za NATO, koji na to pristaje iako ne želi Hahle (pogrdan naziv za Ukrajince; prim. prev.).
Šta će biti ako se kakvim slučajem Rusi na nekom frontu sretnu sa Crnogorcima? Ne nadajte se, momci, ako se to desi, da ćemo vas pomilovati, dva vagona…
Prema podacima popisa stanovništva iz 2014. godine Crnogoraca ima 621.000.
Piše: Eduard Limonov #webtribune
The post Šta će biti kada se Rusi na nekom frontu sretnu sa Crnogorcima? appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.