Spor Stoltenberga i Kosačova na formu u Briselu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spor Stoltenberga i Kosačova na formu u Briselu

Visoki zvaničnici NATO-a i Rusije javno su danas razmenili optužbe za kršenje međunarodnog prava i drastično pogoršanje odnosa.

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je na Brisleskom forumu u organizaciji Nemačkog Maršalovog fonda da "postoji velika razlika" između dve strane pošto je NATO "odbrambene alijansa".

Stoltenberg je istaknutom članu ruskog parlamenta Konstantinu Kosačovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao: "Vi ste poslali vojsku u drugu zemlju".

Predsednik odbora Dume za međunarodne odnose Kosačov odgovorio je da NATO govori o potrebi poštovanja međunarondog prava i granica, dok je 1999. bombardovao Jugoslaviju.

Kosačov je negirao da je Rusija slala vojsku u Ukrajinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spor Stoltenberga i Kosačova na forumu u Briselu

Izvor: Akter, 20.Mar.2015

Visoki zvaničnici NATO-a i Rusije javno su danas razmenili optužbe za kršenje međunarodnog prava i drastično pogoršanje odnosa..Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je na Brisleskom forumu u organizaciji Nemačkog Maršalovog fonda da "postoji velika razlika" između dve strane pošto...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.