Raspisan književni konkurs “Sećanja na 1999. godinu”

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan književni konkurs “Sećanja na 1999. godinu”

Pesnici mogu poslati po jednu pesmu na temu sećanja na 1999. godinu i NATO agresiju nad Srbijom na konkurs koji je raspisalo Udruženje za zaštitu prava zaposlenih iz Niša.

Konkurs, inače prvi po redu, otvoren je do 10. juna, a od prispelih radova žiri će odabrati pesme za zbornik.

Ovim konkursom želimo da sačuvamo od zaborava nepravdu koja nam je učinjena i da ukažemo na to u koliko se teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << materijalnom položaju nalazi većina naših boraca i članova porodica poginulih - kažu u Udruženju za zaštitu prava zaposlenih.

Pesme dužine 12 do 24 reda, kucane ćirilicom, uz ime, prezime, adresu, broj telefona i kraću biografiju treba poslati na mejl uzzpz@gmail.com.

Žiri će dodeliti nenovčane nagrade autorima najboljih radova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.