Poslanici o N1, Omči, srpsko-ruskom humanitarnom centru...

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jul.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici o N1, Omči, srpsko-ruskom humanitarnom centru...

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije pitali su danas kada će vlada srpsko-ruskom humanitarnom centru u Nišu da dodeli diplomatski status, da li ima indicija da postoji "Omča za Srbiju" kako to prenose pojedini mediji ili je reč o uznemiravanju javnosti, kao i da li N1, Nova S i Sport klub plaćaju naknade državnim organima.. Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj pitao je o diplomatskom statusu za srpsko-ruski humanitarni centar, rekavši da pripadnici NATO-a osim što, kaže, imaju kancelariju u Ministarstvu odbrane i diplomatski status imaju i druge privilegije kao što je oslobađanje od poreza, putarine.   "Videli smo da je to postalo...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Poslanici pitali o Ruskom centru, Đilasu, televiziji N1

Izvor: Danas, 23.Jul.2019

Ruski centar u Nišu, televizija N1, operacija "Omča" i Dragan Đilas, teme su koje su najviše danas interesovale narodne poslanike u Skupštini Srbije. Članak Poslanici pitali o Ruskom centru, Đilasu, televiziji N1 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.