Petostruko ubistvo izveli radikalni islamisti

Izvor: NaDlanu.com, 01.Maj.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petostruko ubistvo izveli radikalni islamisti

SKOPLJE, 1. maja 2012. (Beta) - U Makedoniji je uhapšeno 20 pripadnika radikalne islamističke grupe, osumnjičenih za petostruko ubistvo kod Skoplja pre tri nedelje.

SKOPLJE, 1. maja 2012. (Beta) - U Makedoniji je uhapšeno 20 pripadnika radikalne islamističke grupe, osumnjičenih za petostruko ubistvo kod Skoplja pre tri nedelje.Ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska rekla je da su se počinioci ubistva izvršenog 12. aprila, borili u Avganistanu i Pakistanu protiv medjunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koalicije koju predvodi NATO.Uhapšeni su optuženi za terorističko delo. Njihov cilj je bio zastrašivanje stanovništva u Makedoniji.U akciji je učestvovalo oko 600 policajaca i uhapšeno je 20 ljudi uglavnom iz Skoplja.Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da akcija "Cudovište" još traje i da će nove informacije biti objavljene u naredna 24 sata.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.