Crna gora je pokazala da je tvrd orah

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crna gora je pokazala da je tvrd orah"

Podgorica -- Crna Gora je pod stalnom hibridnom aktivnosti raznih strana, saopštio je ministar odbrane Predrag Bošković.

Bošković je, kako prenosi RTCG, podsetio na dešavanja iz 2016., kada je Crna Gora, kako je ocenio, ipak, pokazala da je "tvrd orah" i da je nije jednostavno poraziti.

"Crna Gora je pod stalnim hibridnim aktivnostima raznih zainteresovanih strana, što je vidljivo svakodnevno, po pitanju raznih vladinih i ne samo vladinih politika, ali kao odgovorna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << država i članica NATO-a zajedno tražimo i nalazimo zajedničke odgovore", kazao je on.

Nije jednostavno poraziti Crnu Goru i njene demokratske tekovine, rekao je Bošković.

"Očekujemo da se u susret izborima pojačaju hibridne aktivnosti hibridne aktivnosti svih zainteresovanih strana kada je naša država u pitanju. Ali Crna Gora je i 2016. pokazala da je tvrd orah i da nije tako jednostavno poraziti njene demokratske tekovine i siguran sam da će tako biti i 2020.", poručio je Bošković.

Ministar je kazao da će NATO tim do kraja godine doći u Crnu Goru još jednom, podsećajući da je već bio u februaru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar odbrane: Prete hibridne aktivnosti, ali Crna Gora pokazala da je tvrd orah

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2019

Crna Gora je pod stalnom hibridnom aktivnosti raznih strana, pa ih očekuje i u susret parlamentarnim izborima naredne godine, saopštio je ministar odbrane Predrag Bošković...Bošković je, kako prenosi RTCG, podsetio na dešavanja iz 2016., kada je Crna Gora, kako je ocenio, ipak, pokazala da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.