Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu / FOTO

Izvor: B92, 11.Jul.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu / FOTO

Brisel -- U Briselu je u toku samit NATO članica, a ponovo je jedna fotografija, na kojoj su mnogi državnici, obeležila ceo događaj.

U glavnoj ulozi američki predsednik Donald Tramp.

Mnogi korisnici društvenih mreža zapazili su da Tramp na jednoj od grupnih fotografija sa ostalim zvaničnicima ne gleda u istom pravcu gde i oni.

Dok nemačka kancelarka Angela Merkel, generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, britanska premijerka Tereza Mej, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << francuski predsednik Emanuel Makron gledaju, kako se čini u nebo, okrenuti na jednu stranu, Tramp je okrenut na drugu.

Jedan od korisnika Tvitera napisao je da fotografija predstavlja “savršenu metaforu“.

“Donald Tramp očigledno vidi svet na pogrešan način u odnosu na druge NATO lidere“, napisao je on.

Dodaje da je to zato što je Tramp “ili moron ili zato što mu Putin tako kaže ili i jedno i drugo“.

Sa druge strane, politički komentator iz SAD Džek Posobik kaže da je Tramp tako okrenut jer gleda ka Americi, dok ostali gledaju ka Evropi.
Pogledaj vesti o: NATO skup,   NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2018

BRISEL -- U Briselu je u toku samit NATO članica, a ponovo je jedna fotografija, na kojoj su mnogi državnici, obilježila cijeli događaj...U glavnoj ulozi američki predsjednik Donald Tramp...Mnogi korisnici društvenih mreža zapazili su da Tramp na jednoj od grupnih fotografija sa ostalim zvaničnicima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.