Zar ne bi trebalo publika da spava?

Izvor: Mondo, 17.Mar.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar ne bi trebalo publika da spava?

Čuli smo da publika zaspi na koncertu, ali ne i da se to dogodi izvođačima?!

Član benda Hurts otkrio je da je zaspao na sopstvenom koncertu. Adam Anderson rekao je za "BBC Newsbeat" da je tokom koncerta u Kijevu "odremao", pa je Teo Hačkraft morao da ga budi.

"Turneja za prošli album bila je potpuno iscrpljujuća, i priznajem da sam zaspao na bini. Imamo pesmu 'Unspoken', veoma je emotivna, ali i nekako uspavljujuća. Zatvorio sam oči, i sledeće čega se sećam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da me Teo budi tako što udara rukom u klavijaturu", rekao je on.

I Hačkraft je potvrdio da je kolega iz benda "odremao" na koncertu u Kijevu.

Nadamo se da će Adam biti odmorniji u narednom periodu, pošto je bend prošle nedelje objavio drugi album "Exile", pa ih očekuje još jedna turneja.

Ako je i vama do dremanja, poslušajte "Unspoken".



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.