Zahtevi grupe Guns n Roses za nastup na Exit Festivalu

Izvor: MetalSerbia.com, 08.Jun.2012, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtevi grupe Guns 'n' Roses za nastup na Exit Festivalu

Kao što je poznato, grupa Guns 'n' Roses nastupiće 15. jula na ovogodišnjem izdanju Exit Festivala kao jedan od predvodnika liste izvođača celog dešavanja.
Organizatori su nedavno objavili i rajder listu popularnih Gansa, te je i zvanično poznato kakve prohteve hard rok veterani imaju kada je koncert na Petrovaradinskoj tvrđavi u pitanju.

Nastavak na MetalSerbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi nastup Željka Joksimovića nakon Evrovizije

Izvor: Story, 09.Jun.2012, 12:58

Petrovaradinska tvrđava dobija još jedan festival, od 15. do 17. juna ove godine ljubitelji tamburaša uživaće u muzici najboljih tamburaša iz celog regiona ali i iz SAD, Rusije, Italije, Grčke i Austrije...Željko Joksimović, foto: Story press

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MetalSerbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MetalSerbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.