Izvor: Muzika.co, 23.Jan.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANJENO PUŠENJE I KULTUR SHOCK U NOVOM SADU

U narednom periodu Novosađani će imati priliku da posete dva veoma zanimljiva koncerta,  gostuju bendovi  Zabranjeno Pušenje i Kultur Shock .
Zabranjeno pušenje održaće koncert u novosadskom klubu “Quarter” 21. februara, dok će Kultur Shock nastupiti u “Fabrici” 1. marta .
Proslavljajući 30 godina diskografske aktivnosti i promovišući svoj deseti album ,,Radovi na cesti” Zabranjeno pušenje će nakon dve godine ponovo nastupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << u Novom Sadu i to u klubu “Quarter” 21. marta 2015. Ulaznice se već nalaze u prodaji i do 8. februara cena će biti 800 dinara, od 9. do 20. februara 1000 dinara, a na dan koncerta 1200 dinara. Inače ulaznice za prošli koncert Zabranjenog Pušenja bile su rasprodane nekoliko dana pred nastup, a osim u Novom sadu sada ih  možete kupiti i online putem sajta gigstix.rs , te ih kurirskim službama dobiti na kućnu adresu.
Kultur Shock će održati novosadski koncert u SKCNS Fabrika 1. marta 2015. a ulaznice, koje takođe možete kupiti i online posredstvom  gistix.rs , koštaju u pretprodaji 600 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 900 dinara. Kultur Shock će u Novom Sadu promovisati svoj deveti album koji je značajan i po tome što su su na njemu učestvovali Krist Novoselic nekadašnji basista Nirvane , kao i dugogodišnji producent Kultur Shocka Jack Endino. On je u pesmi “S one strane Plive” odsvirao perkusije, a inače je u prošlosti bio producent poznatih  grunge bendova Mudhoney, Soundgarden i Nirvane.Pre novosadskog koncerta Kultur Shock će 20. februara nastupiti u klubu “Močvara” u Zagrebu .

Nastavak na Muzika.co...






Povezane vesti

Oproštajni nastup grupe Concrete Sun

Izvor: BalkanRock.com, 24.Jan.2015, 09:14

Bend Concrete Sun održaće svoj poslednji nastup 21. februara u svom rodnom Novom Sadu, u klubu Route 66. Ovaj stoner metal sastav iza sebe ima dva studijska albuma “Sky is High” objavljen 2012. godine i “Eight“, objavljen prošle godine, kad je bend i najavio da će prestati sa radom. Na njihovom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.