Vranjković, Bad Copy i Štenad na zatvaranju bašte KST-a

Izvor: BalkanRock.com, 12.Okt.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjković, Bad Copy i Štenad na zatvaranju bašte KST-a

Klub studenata tehnike oprašta se od letnje sezone velikim tradicionalnim koncertom.

U petak 13. oktobra, na zatvaranju nastupaće Bad Copy, Nikola Vranjković i Bolesna štenad.

KST je ove godine odlučio da ukombinuje drugačije žanrove, tako da će svako moći da nađe nešto po svom ukusu. Kultni hip-hop trio Bad Copy nakon dve godine se vraća na scenu u KST-u, gde će beogradska publika biti u mogućnosti da ih čuje u punom sastavu.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nakon dužeg vremena, legendarni Nikola Vranjković se vraća u KST, a za Bolesnu Štenad ovo će biti premijerni izlazak na binu.

Karte se mogu kupiti na blagajni kluba od 10-17 h, kao i u večernjem terminu od 23-02 h. Cena je 600 dinara, dok će na ulazu biti nešto skuplje. Koncert počinje u 23h.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.