Izvor: BalkanRock.com, 26.Apr.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voland Le Mat dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture

Foto: Matej Čelar

Nakon duže koncertne hibernacije Voland Le Mat dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u četvrtak, 5. svibnja.

Jedan, ali jako hvaljeni album “Faustopojke” bio je dovoljan da Voland Le Mat svojom melankoličnom romantikom osvoji kritiku i slušatelje te stvori bazu fanova s pjesmama poput “Voli me”, “Svijet tišine” ili “Prolaznik”. Prvijenac je izašao sada već davne 2009. godine, a nakon samo nekoliko nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Mojmir Oljača je utihnuo s projektom Voland Le Mat te je tišina trajala punih šest godina.

Nakon nedavno održanog povratničkog koncerta u Muzeju suvremene umjetnosti u sklopu projekta MIMO, koji je pokazao koliko je publika žedna njegove glazbe, Voland Le Mat podebljao je sastav novim članovima. Sve to kako bi ovoga puta, osim dužeg nastupa i većeg broja pjesama, u Tvornici pružio i bogatiji zvuk.

Odličnom vokalu Mojmira tj. Voland Le Mata koji je ujedno i na gitari, u Tvornici će se na pozornici pridružiti i Velimir Grujić na električnoj gitari, Mario Perinčić na basu, te Igor Busljeta na bubnju. Izvodit će gotovo sve pjesme s prvog albuma kao i svežanj novih faustopoljki.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 25kn.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Aquarius CD shop, Varšavska 1

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• www.entrio.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.