Vizelj i PPT u subotu u Elektropioniru!

Izvor: SvetGitara.com, 23.Nov.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vizelj i PPT u subotu u Elektropioniru!

U subotu, 26.11. u klubu Elektropionir održaće se svirka na kojoj će nastupiti beogradski alternativni sastavi Vizelj i PPT.

Vizelj je beogradski rokenrol bend nastao početkom 2013. godine. Iza sebe imaju jedan EP, tri singla kao i album „Naj Bolji“ koji je izašao 2016. Bend trenutno radi na promociji pomenutog albuma. Osim već objavljenih pesama publika će imati priliku da na koncertu čuje i nove pesme sa predstojećeg albuma.

PPT je rap core sastav iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Trenutno su u procesu rada na debitantskom albumu. Iza sebe imaju singl i spot za pesmu „Slabo“, kao i dokumentarni film kratke forme o samom bendu. Pored standardnih hitova „Žuninjo“, „Slabo“ i „Ludak“, bend će predstaviti i do sada neobjavljeni materijal.

Početak svirke je najavljen za 21h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

In Absentias i Gerecki u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 23.Nov.2016

Sastav In Absentias nastupiće 8. decembra u beogradskom klubu Elektropionir u sklopu koncertne promocije novog spota za pesmu “Roads”. Podrška će biti novosadski trio Gerecki...In Absentias će izvoditi pesme sa aktuelnog „Far Out“ EP-ija ali i nove pesme namenjene za album „M is for Murder”,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.