Velika hip hop žurka @Klub Ladja

Izvor: SerbianUnderground.com, 24.Maj.2012, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika hip hop žurka @Klub Ladja

Velika hip hop žurka, ili Velika 'maturska' hip hop žurka kako je još ovaj događaj dobio ime, održaće se u petak 25. maja (21h) u klubu (splavu) Lađa, koji se nalazi ispod Brankovog mosta - sa novobeogradske strane. Domaćin večeri će biti DJ Doobie, dok će na mikrofonu biti veliki broj mladih, perspektivnih underground rep izvođača, kojima će podršku pružiti i neki stariji MCjevi koji će se pojaviti kao specijalni gosti (Sick Touch >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << , Seven, Crux (Bauk Squad)).
Lineup:
Spin, Street Dogz, 33 Playaz, Demencija i Buldožer, Zavod Za Zabod, Mrdak & Senor & Rope, Diode Od Mesa, RealBiz i Kvest, Bojkez i Virlja. + Specijalni gosti.
Vidimo se tamo!

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.