U prodaji ulaznice za koncert Viva vox-a

Izvor: Studnel.com, 04.Mar.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji ulaznice za koncert Viva vox-a

Viva vox, jedinstven i specifičan hor sa ovih prostora, održaće koncert 18. marta u sali Doma Vojske, sa početkom u 21 sat.
Viva vox, predvođen dirigentkinjom Jasminom Lorin, poznat je po svojim a capella obradama poznatih pop, rok i džez pesama. Ovo će biti njihov treći nastup u Nišu. Do sada su nastupali na Nišvil džez festivalu 2014. godine i prošle godine u dvorištu Univerziteta, gde su ostavili snažan utisak na publiku. 

viva voxulaznicedom vojskevintage shopenergy music shop

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POP ATRAKCIJA: Veliki koncert Arten Lilija u Domu omladine

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2016

Beogradska pop atrakcija Artan Lili održaće 19. marta koncert u Domu omladine u sali”Amerikana” s početkom u 21,00 sat...Pored koncerta, autori velikih hitova “Ako stanemo tu” i “Srce”, najavili su i puštanje u prodaju vinilnog izdanja njihovog debitanskog albuma...Sastav Crvi biće predgrupa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.