Izvor: BalkanRock.com, 22.Sep.2021, 08:18

U.D.O. snimili video za novi singl “Prophecy”

Nemački hevi metal bend U.D.O. snimio je video za novi singl “Prophecy“. Bend, koji je osnovao bivši frontmen grupe ACCEPT, Udo Dirkschneider, će objaviti novi album 22. oktobra. Album nosi ime “Game Over” i izaći će preko izdavačke kuće AFM Records. Lista pesama sa albuma Game Over: 01. Fear Detector 02. Holy Invaders 03. Prophecy […] The post U.D.O. snimili video za novi singl “Prophecy” first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Stain objavili vertikalni video za “OK”

Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2021, 07:06

Alternativni rok/metal bend iz Beograda, Stain, objavio je vertikalni video za svoj singl “OK” koji će se naći na njihovom debi albumu. “Ideja nam je bila da vizuelno dočaramo vajb i emociju pesme, ali na jednostavan način. Stoga smo se opredelili za vertikalni format videa i snimili ceo video...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.