Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2023, 12:18

Tona objavila novi spot za pesmu „Napoleon Complex Dog“

Novosadska Tona predstavlja naredni singl za pesmu „Napoleon Complex Dog„. Reč je o eksplozivnijoj pesmi koja se nalazi na njihovom povratničkom albumu istoimenog naziva. Video i režiju potpisuje Lido Canine, a u spotu prikazuju jedan dan na turneji u Srbiji, preciznijije njihovo gostovanje u Nišu i nastup u klubu Feedback. Spot možete pogledati sa našeg […] The post Tona objavila novi spot za pesmu „Napoleon Complex Dog“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Ne(normalni) objavili „Zašto su danas devojke ljute“ kao najavu koncerta

Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2023

Ovog proleća Vlada Divljan bi napunio 65 godina… Prvi od koncerata u njegovu čast održaće se u četvrtak, 20. aprila u Domu omladine Beograda. U susret koncertu posvećenom „večitom dečaku“ Ne(normalni) i Zdenko Kolar objavili su video za pesmu “Zašto su danas devojke ljute“. Spot je...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.