Tides From Nebula ponovo u Srbiji i Hrvatskoj

Izvor: BalkanRock.com, 15.Sep.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tides From Nebula ponovo u Srbiji i Hrvatskoj

Poznati poljski post rock bend Tides from Nebula će, nakon godinu dana, ponovo nastupiti u Beogradu i to u Elektropioniru u nedelju, 22. oktobra. Takođe, Tides from Nebula je najavio nastup i u zagrebačkoj Močvari, u sredu, 18. oktobra.

Bend je osnovan 2008. godine i danas važi za jedan od perspektivnijih post rock bendova. God Is An Astronaut, Riverside, Rosetta, Cynic su samo neka od imena sa kojima je ovaj bend delio binu. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Da podsetimo, Przemek Węgłowski je, u okviru prošlogodišnje balkanske turneje, dao intervju za Balkanrock, koji možete pročitati ovde. Možete pročitati i kako je bilo na prošlogodišnjem nastupu u Zagrebu.

Organizatori koncerata, Resetor Booking (Beograd) i WolfBad Squad (Zagreb), još uvek nisu objavili cenu karata.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.