Them Moose Rush objavili svoj drugi album

Izvor: BalkanRock.com, 12.Mar.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Them Moose Rush objavili svoj drugi album

Bjelovarski trojac Them Moose Rush predstavlja novi album „Don’t Pick Your Noise“ kojeg su svjetski kritičari već izdigli u nebesa karakterizirajući ga kao inovativno otkriće. Autentičnim prog noise zvukom i pomicanjem granica album razbija naizgled uljuljkanu rock scenu na svom putu prema osvajanju svijeta.

Kreativnost kojom zrače Nikola Runjavec (vokal/gitara), Branimir Kuruc (bas gitara) i Vedran Marinko Komlen (bubanj) utkana je i u skrivene >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << detalje – u pjesme su već ubacivali Morseov kod na klavijaturama, a sada su koristili i poigravanje svakodnevnim zvukovima kao što je kucanje na vrata kojim istodobno zbunjuju i stvaraju pomaknutu atmosferu, a koje su na slušateljima da ih otkriju.

Hvaljeni drugi album stiže nakon prvijenca „To Future Miss Sunshine“ (2013.) i dva EP-a – „Three π One“ (2014.) i „Three π Two“ (2015.). Izdan je u suradnji TMR Records, Dostave Zvuka i Dirty Old Labela za koje izlazi u CD, digitalnom i vinilnom formatu. Za snimanje instrumenata zaslužan je Miro Kadijević, dok je vokale snimao te album miksao i masterirao Mark Mrakovčić. S albuma je nedavno predstavljen i furiozan video za singl „Dumadu Honey“ pod redateljskom palicom Dinka Šimca (Beyond Pines Films) kojem je prethodio video za singl „Radio Violence“ u režiji Sebastiana Søgårda i Mária Maceda (73collective).

Album je dostupan na svjetskim streaming servisima, kao i na službenoj Bandcamp stranici benda.

Najavljena je i koncertna promocija koja će se održati 23. ožujka u zagrebačkom klubu KSET.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.