The Afghan Whigs početkom juna u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Afghan Whigs početkom juna u Zagrebu

U nedelju, 4. juna, u zagrebačkoj Tvornici kulture nastup će održati jedan od najuticajnijih alternativnih rok bendova, The Afghan Whigs.

Osnovani su 1986. godine u Sinsinatiju. Predvođeni frontmenom Gregom Dullijem, svoje najslavnije momente ostvarili su tokom devedesetih godina prošlog veka. U dosadašnjoj karijeri objavili su sedam studijskih izdanja, a u hrvatsku prestonicu dolaze u sklopu turneje na kojoj će promovisati novi album “In Spades”. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Nova ploča trebalo bi da bude objavljena 5. maja.

Kao podrška, pre njih nastupaće Ed Harcourt, britanski kantautor koji iza sebe ima šest dugosvirajućih izdanja, kao i saradnju sa etabliranim imenima svetske muzičke scene kao što su Sophie Ellis-Bextor, Paloma Faith i Marianne Faithful.

Ulaznice za premijerni nastup američkog sastava u Hrvatskoj mogu se od 10. marta nabaviti po early bird ceni od 110 kuna. Nakon toga, cena karata iznosiće 130 kuna, dok je na dan koncerta za ulaznicu potrebno izdvojiti 150 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Alter-rock legende The Afghan Whigs 4. lipnja u Zagrebu

Izvor: CroModa.com, 08.Mar.2017

The Afghan Whigs, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih alter rock bandova posljednjih trideset godina dolaze na svoj premijerni hrvatski nastup 4. lipnja u Tvornicu kulture

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.