Izvor: BalkanRock.com, 14.Mar.2023, 13:11

Sunshine ima novi spot za pesmu ,,Frka Gori“

Samo što su obeležili ,,30 ‘dina na betonu“ velikim rasprodatim beogradskim koncertom, Sunshine je objavio novu pesmu i spot. Nadahnuti novom energijom koju im je publika bezrezervno pružila na velikom slavljeničkom koncertu u Domu omladine Beograda, nisu dugo čekali da ih časte novim singlom i spotom i da dignu frku pred festivalsku sezonu. Novi pesma ,,Frka gori“ treća je najava albuma […] The post Sunshine ima novi spot za pesmu ,,Frka Gori“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sunshine gori!: Kultni beogradski krosover rep sastav objavio pesmu Frka gori, a tu je i spot (VIDEO)

Izvor: Danas, 14.Mar.2023

Samo što su obeležili ,,30 'dina na betonu" velikim rasprodatim beogradskim koncertom, kultni beogradski krosover/rep sastav Sunshine objavio je novu pesmu i spot ,,Frka gori".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.