Srebrna krila - novi album, stari Kalember

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2012, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebrna krila - novi album, stari Kalember

Novi album kultnog pop benda Srebrna krila "2012", snimljen u postavi sa Vladom Kalemberom za mikrofonom, od danas (18. oktobar) se može nabaviti u Jugotonovoj prodavnici (Nušićeva, Beograd).

Bend je predstavio prva dva singla, "Noćas sam nesretan" i "Da li je to sve", na koncertima u Zagrebu i Portorožu, a album najavljuju pesmom "Jesi li ikog' voljela tako". Možete da je besplatno skinete, kao i da, delimično, preslušate album i pronađete biografiju benda OVDE, Na CD-u je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << čak 15 pesama, a interesantno je da je jedna od njih, duetska, iz pera Baneta Krstića, koju je već snimio Garavi sokak - "Svako ima nekog koga više nema", sada, doduše, sa malo izmenjenom melodijom u refrenu. Vlado Kalember je, sredinom osamdesetih, napustio Srebrna krila i započeo solo karijeru, a bend je, periodično se okupljajući, menjao razne postave. Pamtimo, između ostalog, njihovo šesto mesto na Evroviziji sa pesmom "Mangup" (1988.), koju je otpevala Lidija "dečko, ajde oladi" Asanović.Sada je tu, međutim, ponovo, prepoznatljiv glas starog šmekera, prepoznatljiv je i zvuk... Srebrna krila su opet poletela.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.