Sputñik objavili još jedan singl sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 30.Avg.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sputñik objavili još jedan singl sa novog albuma

Novosadski sastav Sputñik predstavio je novi singl “A Door That Must Not Be Opened” koji će se naći na njihovom predstojećem debi albumu.

Frontmen Žikica Milošević o pesmi kaže da “govori o “tabu” temama za razgovore u vezama dvoje ljudi, odnosno, u ljubavi, nagoveštavajući da istina i transparentnost nisu najbolji prijatelji ljubavi, već su njeni grobari koji svojim povređivanjem “dođu glave” svakoj, pa i najtolerantnijoj vezi”.

Album >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvenac “A Memory of Fire” biće objavljen ove jeseni za Take It Or Leave It Records, a sastojaće se od 13 pesama, od kojih smo 12 već imali prilike da čujemo.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.