Spektakularno veče Viva Vox-a u Banovini

Izvor: Studnel.com, 05.Jul.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularno veče Viva Vox-a u Banovini

Na njihovom repertoaru našle su se mnoge džez, pop i rok kompozicije. Nastup su započeli pesmom Navras, a odmah nakon prvih izvedenih tonova publici se obratila dirigentkinja Jasmina Lorin, koja se zahvalila i poželela fanovima da uživaju u nastupu. Zatim su se ređali hitovi kao što su: By the Way, Paradise, Srce, Bohemian Rapsody, Chandelier, Africa, Ameno D i drugi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com <<
Svaka pesma je imala upečatljivu koreografiju koja je navela publiku da zaigra istim koracima. Celovečernji nastup Viva vox-a propraćen je i raznim svetlosnim efektima, što je doprinelo da publika uzvrati i podrži hor dugim i gromoglasnim aplauzima nakon svake pesme. Od samog početka do kraja koncerta oduševljena niška publika pratila je i igrom i pesmom članove hora. Prisutni su zatim u njihovom izvođenju mogli da čuju i pesme: Du Hast, Killing in the name, Enter Sandman.

Foto: Katarina Stanković
Posle nešto više od sat vremena Jasmina Lorin se još jednom zahvalila publici i otišla sa scene. Međutim, publika je želela da još uživa u ovom koncertu. Vraćanjem na bis izvedene su pesme Show must go on i Ajde Jano, koje su označile i kraj koncerta.
Za Studenski dnevni list Boris Balunović, član hora Viva Vox, govorio je po čemu se razlikuje ovaj nastup od prošlogodišnjeg sa Nišvil džez festivalaSama činjenica da je prvi samostalni i da je celovečernji, za razliku od prošlogodišnjeg, čini da sve bude mnogo gracioznije. Čini mi se da je večeras bilo mnogo više ljudi, iako su se mnogi žalili da je mali prostor. Međutim, doći ćemo ponovo sledeće godine u neki veći prostor. Na pitanje kako uspevaju da se pripreme s obzirom na broj članova i na to da često nastupaju rekao je: To su svakodnevne probe. Za nastup koji je bio u maju u Beogradskoj areni pripreme su trajale godinu dana. 
U narednom periodu ovaj hor nastupaće u Srbiji i Crnoj Gori, kao i na Sea Dance festivalu. U avgustu sledi mala pauza, a od jeseni nastavljaju sa koncertima.
Foto: Katarina Stanković

viva voxmuzikakoncertbanovina

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.