Soulfly singlom najavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 01.Jul.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soulfly singlom najavili novi album

Američki metal velikani Soulfly predstavili su singl za pesmu “We Sold Our Souls to Metal” sa kojom su ujedno najavili izlazak svog novog albuma koji će nositi naziv “Archangel“.

Ovo će biti njihovo deseto studijsko izdanje. Na albumu će se naći deset numera, dok će se na bonus izdanju naći 13. numera, od kojih je jedna obrada pesme “You Suffer” američkog extreme metal sastava Napalm Death.  Album će se u prodaji naći 14. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i biti pod etiketom izdavačke kuće Nuclear Blast Enterntainment. Na jednoj od pesama gostovaće i Maxov brat Igor Cavalera.

“Ovo će biti zaista poseban album, mogu slobodno reći jedan od onih koji će po zvuku posebno razlikovati od svih naših dosadašnjih albuma.Pesma “We Sold Our Souls to Metal” je veoma brza i ubitačna pesma.” – izjavio je frontmen ovog sastava  Max Cavalera.

Da podsetimo Soulfly u Beograd stžie 6. jula, promotivna cena ulaznice za beogradski koncert iznosi 900 dinara i može se nabaviti preko GigTix servisa.

Lista pesama:

01. We Sold Our Souls To Metal

02. Archangel

03. Sodomites (ft. Todd Jones)

04. Ishtar Rising

05. Live Life Hard! (ft. Matt Young)

06. Shamash

07. Bethlehem’s Blood

08. Titans

09. Deceiver

10. Mother of Dragons (ft. Richie & Igor Cavalera)

Pesme na bonus izdanju:

11. You Suffer (Napalm Death cover)

12. Acosador Nocturno

13. Soulfly X

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.